Over YayGod

Wij zijn een groep mensen die oprecht zoeken naar antwoorden, en God willen leren kennen zoals Hij is. Daarbij hebben we het lef om buiten de kaders te onderzoeken. Dit is soms best spannend, vaak wel heel leuk en leerzaam. Zo komen we heel wat heilige huisjes tegen en zijn wij steeds beter gaan snappen waarom zoveel mensen afhaken op religie.

 

Wij wilden weten wat het verschil zou kunnen zijn tussen mensen die positief in het leven staan, humaan, mensgericht en mensen die Jezus volgen. De meerwaarde van het geloof, waar zit dat in? Een goed gevoel, gevoel van vrede…dat is mooi, maar niet onderscheidend genoeg. Hoe maken we dan een verschil?


We zijn gaan zoeken en ontdekken. We willen ons geloof verder laten reiken dan ons denken, zonder ons denken tegen te spreken. We merkten dat we steeds vaker konden zeggen: Yay God! Hij is mooier dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Ook hebben wij opnieuw ontdekt hoe wij praktisch met de Heilige Geest kunnen samenwerken. 

De studies die je vindt op deze site zijn deel van die zoektocht. Er zitten allerlei onderwerpen tussen zoals: oordeel, geweld, genezing, hoe werkt liefde, Job, hoe lees je de Bijbel, Openbaring, Hebreeën, waarom (geen) offers, etc.

Op verschillende locaties komen Yay God mensen bij elkaar. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid, ontspanning, lekker eten en dat elke vraag gesteld mag worden. Wees welkom! Stuur even een mailtje voor meer info. Ook kun je ons op locatie uitnodigen voor een studie/seminar of preek. Want via internet lezen/luisteren is goed, maar live horen en daarbij een Q&A is nog beter.